Bejelentkezés / Regisztráció
Használati útmutató albérletetkeresőknek

Hogyan keress albérletet?

1. Regisztrálj rendszerünkbe, különben nem tudod használni a rendszert!
2. Állítsd be az általad keresett albérlet feltételeit (több paramétert is beállíthatsz) az egér segítségével a keresés mezőben a legördülő sávból.
3. Nyomd meg a KERESÉS gombot! A gép kiválogatja az adatbázisából a feltételeknek megfelelő ajánlatokat.
4. A Részletek gombra kattintva elolvashatod az albérlet leírást, a Fotókra kattintva képeket nézegethetsz róla, a Térkép gomb segítségével a városban való elhelyezkedéséről tájékozódhatsz.
5. Ha tetszik valamelyik albérlet, akkor KIVÁLASZTOM gombra (kép fölötti piros mezőben) kattintva tárolhatod, amely albérlet megjelenik a Keresés mező alatt listában. (Ha véletlen mégsem tetszik, akkor a hirdetés feletti X-re kattintva törölheted a listából.)
6. Ha újabb paramétereket adsz meg kilépés nélkül, akkor további találatok jöhetnek ki, melyből újra válogathatsz, anélkül, hogy elvesznének az előbbiekben kiválasztottak.
7. Ha befejezted a kiválasztásokat, akkor a lista alatt található VÉGLEGESÍTÉS gomb megnyomásával tárolhatod az adataidat.
8. A kiválasztott albérletek pontos adatait (cím, telefonszám, lakást kiadó neve) tartalmazó lista:
- ha be vagy jelentkezve, akkor azonnal letölthető, ha az EDDIGI LISTÁIM-ra (jobb oldalt), majd a LISTA MENTÉSE PDF-BEN-re kattintasz.
- át is veheted személyesen vagy e-mailben a regisztrációkor megadott felhasználó név segítségével az alábbi címen:
 a SZTE Tanulmányi és Információs Központban (Ady tér 10.) az SZTE Ajándékboltban hétköznapokon 9-16 óra között, vagy e-mailben: info@sztealberlet.hu

Ha személyesen szeretnéd átvenni a listát azt ingyen megkapod az ügyfélszolgálatunkon.
 

Jó keresgélést!

Keresés szűkítése
Lakás jellege
Garzon
Ház
Panellakás
Téglalakás
Új építésű ház
Albérlet típusa
Külön szoba
Szoba lakótárssal
Teljes lakás
Ár