Bejelentkezés / Regisztráció
Használati útmutató albérletet kínálóknak

Tisztelt Lakástulajdonosok!
Albérleti hirdetések szegedi egyetemistáknak!

Ha rendelkezik kiadó lakással vagy lakrésszel, töltse ki itt az internetes felületen online adatlapunkat, vagy jöjjön be személyesen az SZTE Ajándékboltba: SZTE TIK, 6722 Szeged, Ady tér 10.

Nyitva tartás: 2017.08.07-től munkanapokon 9.00-15.00

Hirdetés típusa:
(amellyel hamarabb megtalálhatja az albérlőjét)
Amennyiben az albérletről készült fényképe(ke)t is szeretne megjelentetni hirdetése mellé, vagy teljes lakást ad ki, akkor 1.500 Ft a hirdetés megjelenésének díja 30 napra.

A szoba fénykép nélküli (képekre mutató link sem lehetséges) meghirdetése ingyenes és nem kell bejönni aktiválni.
A fényképes, vagy teljes lakásos hirdetés megrendeléséhez azonban személyesen be kell jönnie ügyfélszolgálatunkhoz a díjfizetés miatt.
Maximum 6db fényképet lehet egy hírdetéshez társítani. (összesen max. 8 megabyte méretben)

 

Kiemelt megjelenés díja további 1.500 Ft, mely az alábbit jelenti:
- nyitó és találati oldalon azonnali kiemelt megjelenés
- facebook oldalunkon megjelenés

Facebook oldalunk:
www.facebook.com/szte.alberlet

Eladó ingatlanát is hirdetheti nálunk, további infomáricó: LINK

Honlapunk két nyelven is működik, így hirdetését angolul, külföldi diákoknak is meghirdetheti. (Jelenleg nem működik ez a szolgáltatás)

Kiadó albérlet felvitele az adatbázisba:
Először regisztrálnia kell adatbázisunkba (bejelentkezés menüben). Sikeres regisztrációt a rendszerünk visszajelzi. Következő lépésként be kell jelentkeznie felhasználónevének és jelszavának felhasználásával, majd a jobb oldalon található Albérlet felvitele gombra kattintva töltse ki online adatlapunkat.
Nagyon fontos, hogy minden menüpontot töltsön ki, hiszen csak ekkor tudunk pontos információval szolgálni az albérletet kereső diákoknak.

Ha képet szeretne feltölteni, azt is ekkor tudja megtenni - azonban ezek aktiválásához be kell jönnie ügyfélszolgálatunkra (akár adathordozón is behozhatja a képeket hozzánk és mi is feltöltjük).

NAGYON FONTOS: Érdemes minél nagyobb felbontású képet feltölteni (fekvő tájolású), hogy a keresők számára igényes megjelenést alakítson ki (kicsi képek lerontják a hirdetés összképét) .

A személyes megrendelésig a szoba hirdetés kép nélkül jelenik meg, a teljes lakás nem jelenik meg a keresők számára.
Ha végzett a menüpontok kitöltésével és meggyőződött arról, hogy minden adat/összeg/elérhetőség stimmel, akkor a rögzítés gomb megnyomása előtt pipálja be az Albérlet aktiv szöveg előtti kis négyzetet, hiszen csak így fog megjelenni a keresőknek (szoba és lakótárs keresés).

Amennyiben bármilyen kérdése van, hívjon bennünket a 62/546-684-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt: info@sztealberlet.hu.

Keresés szűkítése
Lakás jellege
Garzon
Ház
Panellakás
Téglalakás
Új építésű ház
Albérlet típusa
Külön szoba
Szoba lakótárssal
Teljes lakás
Ár